ΑΠΟΕΛ: Η πετυχημένη συνταγή ή κάτι άλλο;

Το μεγάλο ερώτημα ανάμεσα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ για το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχει να κάνει με τα τελικά πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. Θα πάει με την ίδια λογική και τακτική όπως στα ντέρμπι με Ομόνοια και Ανόρθωση ή θα αλλάξει κάποια πράγματα; Ενδεχομένως και για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να αποτελεί ένα μεγάλο δίλλημα…

Άλλωστε, το κάθε παιχνίδι και ο κάθε αντίπαλος είναι ιδιαίτερα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο

Απόλλωνας σε σύγκριση με Ομόνοια και Ανόρθωση, αρέσκεται σε παιχνίδι κατοχής και υπομονής, με τη μεσαία του γραμμή να αποτελεί το βασικό του όπλο. Συνεπώς, ο Κετσπάγια το σκέφτεται διπλά και τριπλά αν θα μετασχηματίσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή, η οποία έθελξε με τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία ντέρμπι, θέλοντας να θωρακίσει περισσότερο τον άξονα του. Το γεγονός επίσης ότι ο Απόλλωνας προέρχεται από βαριά ήττα που προμηνύουν αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική, μεγαλώνουν τον προβληματισμό του προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Αμυντικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αυτό είναι σίγουρο. Ο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μιλάνοφ και αριστερά ο Καρλάο, με τους Μερκή και Αμορίν στόπερ. Στον άξονα οι Μοράϊς και Βινίσιους παραμένουν επίσης αμετακίνητοι και το ερώτημα προκύπτει κατά πόσο θα χαλάσει τον σχηματισμό των προηγούμενων ντέρμπι, για να χωρέσει και τον Αρτυματά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μείνει εκτός κάποιος επιθετικός (μάλλον ο Σωτηρίου). Με αυτή τη διάταξη, θα πάει στην κορυφή της επίθεσης ο Ντε Βινσέντι και στα φτερά να συνεχίσουν οι Εφραίμ και Γιαννιώτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα