ΑΠΟΕΛ: Η παραδοχή του Κριστιάνσεν

Όταν ένας προπονητής παραδέχεται τα λάθη του, τότε μόνο καλό μπορεί να φέρει σε οποιανδήποτε ομάδα. Αυτό έκανε χθες και ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ, που έφερε στον ΑΠΟΕΛ, την πρώτη του ήττα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού δεν παρουσιάστηκαν όπως θα ήθελε ο τεχνικός της ομάδας και χωρίς πάθος και θέληση γνώρισαν

την ήττα. Αυτό τόνισε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν το πλάνο του και μένοντας μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις γνώρισαν την ήττα.

Ευθύνη για την ήττα έχει και ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ. Όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου έλεγε πως το ΑΠΟΕΛ ήταν το φαβορί του αγώνα, ο Κρίστιανσεν απαντούσε πως του αρέσει να είναι το φαβορί μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Οι παίκτες του σε καμία περίπτωση δεν συνειδητοποίησαν πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι. Δεν τα έδωσαν και έχασαν δίκαια από ένα καλύτερο αντίπαλό.

Η ήττα αυτή θα αποτελέσει όπως τόνισε και ο Τόμας Κρίστιανσεν ένα καλή μάθημα στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα