ΑΠΟΕΛ: «Η ΚΟΚ να λειτουργήσει επιτέλους υπεύθυνα»

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της καλαθόσφαιρας και αναμένεται συνεδρία του Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να λένε για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα στα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος, ενώ θυμίζουμε τα πυρά που εκτόξευσαν σε βάρος της ΚΟΚ μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ,

που μιλούσαν για θέατρο του παραλόγου.

Στον ΑΠΟΕΛ, μετά τα όσα διέρρευσαν για την πρόθεση της ΕΘΑ να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για τον σχεδιασμό της ΚΟΚ. Στην ομάδα της Λευκωσίας τονίζουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να λάβουν μέρος σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα 4-5 ομάδων και να πετάξουν χωρίς κανένα νόημα δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον κάλαθο. Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται συνεδρία του Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ο προγραμματισμός προχώρησε αρκετά και ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει την κορυφή, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα πάντα αν δεν αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΚΟΚ.

Παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, που τη δεδομένη στιγμή θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε με το www.sigmalive.com και ανέφερε τα εξής:

«Δεν έχουμε καμία διάθεση να συμμετάσχουμε σε ένα ακόμα πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα. Ο κ. Λούης πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να μετατρέψει σε πράξεις τις υποσχέσεις που έδωσε όταν αναλάμβανε την προεδρία της ΚΟΚ.

Η κυπριακή καλαθόσφαιρα πήρε την αντίθετη πορεία και κάθε χρόνο βλέπουμε το επίπεδο να πέφτει. Είμαστε ενοχλημένοι από τη διαχρονική στάση της Ομοσπονδίας και την καλούμε να λειτουργήσει επιτέλους υπεύθυνα. Για όνομα του Θεού, να δούμε πρωτάθλημα με 4-5 ομάδες. Είναι τεράστια προσβολή. Δεν το αντιλαμβάνονται;».

Keywords
Τυχαία Θέματα