ΑΠΟΕΛ: Φέτος είναι διαφορετικά

Το περσινό σήριαλ με την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ δεν πρόκειται να επαναληφθεί και αυτό το καλοκαίρι. Το «κόλλημα» του Δώνη με τον Αλγερινό επιθετικό και η αδυναμία του Νασιμέντο να εντοπίσει τον κατάλληλο επιθετικό, υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ να ανεχτεί τη αναποφάσιστη στάση του ποδοσφαιριστή. Ο «τρομοκράτης» έπαιρνε παράταση στην παράταση και μετά από τρεις μήνες αποδέχτηκε την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,

να μην μπορεί να βοηθήσει -τουλάχιστον- στο ελάχιστο, την προσπάθεια της ομάδας απέναντι σε Ελσίνκι και Άαλμποργκ.

Ο ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά πορεύτηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον κορμό της προηγούμενης χρονιάς. Ο αργοπορημένος προγραμματισμός δεν επηρέασε την ομάδα, ο Τζιμπούρ -αν και αργά- ανέβηκε και πέτυχε σημαντικά τέρματα και οι γαλαζοκίτρινοι ολοκλήρωσαν τη χρονιά εκπληρώνοντας όλους τους στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το ρίσκο της … υπομονής με τον Τζιμπούρ βγήκε, ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει πάντα το ίδιο. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Το γεγονός ότι η ομάδα θα ξεκινήσει πιο νωρίς τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αλλά και ότι το εμπόδιο για είσοδο στους ομίλους θα είναι υψηλότερο, υποχρεώνει τον ΑΠΟΕΛ να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό του έγκαιρα.

Ως εκ τούτου απαγορεύεται να ανεχτεί τα … τερτίπια του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Είτε αυτός ονομάζεται Τζιμπούρ ή οτιδήποτε άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα