ΑΠΟΕΛ: Έφερε Αστίθ Βεντούρα!

Μετά τον Σεμίρ Στίλιτς (Βίσλα Κρακοβίας) οι «γαλαζοκίτρινοι» φαίνεται πως θα ψωνίσουν από την πολωνική αγορά και για την άμυνά τους.

Μεταξύ των κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί στον ΑΠΟΕΛ οι Γκουστάβο Μαντούκα και Ντομίνγκος Πασιέντσια έχουν ξεχωρίσει τον Ισπανό Ινιάκι Αστίθ Βεντούρα. Ο 32χρονος Ισπανός από την Παμπλόνα έχει ύψος 1,85μ., ξεκίνησε από τη β’ ομάδα της Οσασούνα, με την οποία σε μια πενταετία (2002-07) μέτρησε 132 συμμετοχές και 9 τέρματα, ενώ τα τελευταία οκτώ χρόνια φορούσε τη φανέλα

της Λέγκια Βαρσοβίας (σ.σ. την πρώτη περίοδο υπό μορφή δανεισμού, ακολούθως αποκτήθηκε με κανονική μετεγγραφή).

Στο διάστημα αυτό ο Αστίθ μέτρησε 136 συμμετοχές (και επτά τέρματα) και πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα. Την τελευταία διετία υπήρξε συμπαίκτης των Έλιο Πίντο και Ντόσα Τζούνιορ. Μάλιστα την περίοδο 2013/14, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Πορτογάλου στο παιχνίδι της Λέγκια με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ο Βεντούρα ευρίσκεται ήδη στην Κύπρο για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Αν αυτές έχουν αίσια κατάληξη και ο παίκτης περάσει χωρίς πρόβλημα τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα αποτελέσει το έβδομο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ αντικαθιστώντας στο ρόστερ τον Κακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα