ΑΠΟΕΛ: Έτοιμος για το πρώτο βήμα!

Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για τη σέντρα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μίντιλαντ και στον ΑΠΟΕΛ επικρατεί πίστη ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιγνίδια κόντρα στη Βαρντάρ.

Οι γαλαζοκίτρινοι επιβάλλεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και σοβαροί προκειμένου να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ταυτόχρονα να συνεχίσουν να ονειρεύονται τα… αστέρια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε

σε εξαιρετικό κλίμα και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για το αυριανό, πρώτο ραντεβού με τους Δανούς, στην «Μέσεσεντερ Χέμινγκ Αρένα».

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο οι πλείστες θέσεις είναι «καπαρωμένες». Σίγουρη η αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Αντωνίαδη. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας, την πόρτα της ενδεκάδας «χτυπά» ο Στίλιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν και δεξιά προς αριστερά οι Σέρτζιο, Καρλάο, Αστίθ και Αλεξάνδρου. Ο Νούνο Μοράις θα επανέλθει στη μεσαία γραμμή και θα συναντήσει δυο εκ των Βινίσιους, Μακρίδη και Στίλιτς. Στα φτερά θα κινούνται οι Βάντερ και Ντε Βινσέντι , ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Λεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα