ΑΠΟΕΛ: Έχεις αρκετή δουλειά κ. Μπέιν

Εντάξει, στον πρώτο επίσημο αγώνα του, ο ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός ότι δεν άφησε και τις καλύτερες υποσχέσεις. Είναι γεγονός ότι ειδικά στο πρώτο 30λεπτο, προβλημάτισε, αφού οι ποδοσφαιριστές του Μάριο Μπέιν όχι μόνο δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, αλλά η ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες στην ανασταλτική της λειτουργία. Και για τους πρωταθλητές μας, είναι ευχής έργον που δεν τους τιμώρησαν οι αντίπαλοι στα πρώτα στάδια του κάθε ημιχρόνου. Επιπλέον, η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στους επιθετικούς, ενώ μοναδική

ελπίδα φωτός, αποτέλεσε ο νεοφερμένος Τόμι Ορ!


Ωστόσο, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι ο χθεσινός ήταν μόλις ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα τώρα κτίζεται, με τον Μάριο Μπέιν να προσπαθεί να βάλει τη δική του σφραγίδα. Και δεν είναι το ευκολότερο πράγμα για μια ομάδα να μπορέσει να βγάλει όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούν οι οπαδοί της -και όχι μόνο- από τον πρώτο αγώνα.

Όλα τα πιο πάνω, βεβαίως και δεν αναιρούν τον προβληματισμό που υπάρχει από την εικόνα που παρουσίασε χθες ο ΑΠΟΕΛ. Ο Μάριο Μπέιν έχει αρκετή δουλειά να κάνει, αφού σε επτά βράδια θα πρέπει η ομάδα του, μέσα στο Λουξεμβούργο, να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη, εάν δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης. Το σίγουρο είναι ότι οι αντίπαλοι θα παρουσιαστούν με περισσότερες απαιτήσεις, αφού είναι γεγονός ότι αυξήθηκε η πίστη τους για πρόκριση.
Ο Ολλανδός τεχνικός, πλέον αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι σε ποια ομάδα ήρθε, τις απαιτήσεις του κόσμου και την αφόρητη πίεση που υπάρχει.

Στο χέρι του είναι…

Keywords
Τυχαία Θέματα