ΑΠΟΕΛ: Αρχίζουν τα τεστ αντοχής!

Η σειρά των δέκα διαδοχικών ντέρμπι, τα οποία θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή πλησιάζει. Ο ΑΠΟΕΛ «κλώτσησε» το πλεονέκτημα και θα ξεκινήσει την προσπάθεια προς το μεγάλο στόχο από τη 2η θέση, δυο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα. Οι απώλειες από δω και μπρος, ενδεχομένως να αποβούν μοιραίες και ως εκ τούτου θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα και να διαχειριστούν –σωστά- την οποιαδήποτε πίεση. Πάντως, ο Χαράλαμπος Προύντζο το μεσημέρι δήλωσε ότι «ο ΑΠΟΕΛ

αντέχει την πίεση». Θα φανεί εκ των υστέρων.

Η ομάδα της Λευκωσίας για να κόψει πρώτη το νήμα οφείλει να επαναλάβει ότι και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Να μαζέψει τουλάχιστον δυο βαθμούς περισσότερους από τον Απόλλωνα. (Διαβάστε αναλυτικά τους αριθμούς)

Το πρώτο τεστ για τον ΑΠΟΕΛ είναι προγραμματισμένο για αύριο. Απέναντι στην Ανόρθωση, τη μοναδική ομάδα που κέρδισε και στις δυο αναμετρήσεις. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Τόρστεν Φινκ για πολλούς και ευνόητους λόγους, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Μαντούκα, Κακά, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου και Πάρντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα