ΑΠΟΕΛ: "Παντρεύει" ταλέντο με εμπειρία ο Χάτζι

Τα χαρακτήρισαν «τα τρομερά παιδιά του Χάτζι» μετά και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Η Βιτορούλ Κονστάντσα εκτός απροόπτου θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του 3ου Προκριματικού Γύρου και θα πρέπει να κάνει πολλά εντός αγωνιστικού χώρου για να μην γευτεί την απογοήτευση του αποκλεισμού.

Ο «Μαραντόνα των Βαλκανίων» Γκέοργκι Χάτζι έκτισε ένα σύνολο αποτελούμενο από ταλαντούχους κυρίως Ρουμάνους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της

νεοσύστατης Ρουμάνικης ομάδας.

Έγινε η νεότερη ομάδα ηλικιακά που κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας όλους να παραμιλούν με τις επιτυχίες τους.

Ο Γκεόργκι Χάτζι που φαίνεται ξεκάθαρα πως τα βιώματα του με τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ έχουν θετικό αντίκτυπο στο τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο αναγνώρισε το γεγονός πως για να έχεις και διάρκεια αλλά και καλή πορεία στην Ευρώπη θέλεις και εμπειρία.

Και φέτος το κορυφαίος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και συνάμα προπονητής – ιδιοκτήτης της Βιτορούλ προχώρησε στην απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται κοντά στα 30 ώστε να προσδώσει και το στοιχείο της εμπειρίας στην ομάδα του.

Έφερε τους Νικολάε Ερέα (μέσος – 32 ετών-διεθνής Ρουμάνος), Μάριους Κονσταντίν (κεντρικός αμυντικός – 32 ετών – διεθνής Ρουμάνος), Αντρέι Ντουμίτσας (δεξιός ακραίος αμυντικός – 29 ετών – διεθνής Ρουμάνος) και τον Ερικ Περέιρα (επιτελικός μέσος -31 ετών – Βραζιλιάνος με Ρουμάνικο διαβατήριο) ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του.

Εάν η πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει την ίδια πετυχημένη πορεία που είχε στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τον ΑΠΟΕΛ το οποίο καλείται να είναι αγωνιστικά έτοιμο και σωστά διαβασμένο εάν δεν θέλει να πέσει θύμα των «τρομερών παιδιών του Χάτζι».

Keywords
Τυχαία Θέματα