ΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα τρίποντο και… ξεκούραση

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους. Απέναντι στην Καρμιώτισσα οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το ακλόνητο φαβορί και θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις, ώστε να εδραιώσουν το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα σε 10 αγώνες και να κλείσουν τον κύκλο των συνεχόμενων αγώνων με απόλυτη επιτυχία. Και αυτό διότι θα ακολουθήσει διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής.

Πάντως, κανείς στον «Αρχάγγελο» δεν υποτιμά το σημερινό ματς. Όπως

όλοι οι αντίπαλοι, έτσι και η νεοφώτιστη ομάδα από τη Λεμεσό θα εισπράξει τον ανάλογο σεβασμό από τους πρωταθλητές. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ωστόσο κανείς δεν ξεχνά πως και σε άλλες εντός έδρας αναμετρήσεις, με ομάδες της δυναμικότητας της Καρμιώτισσας, το ζητούμενο δεν ήρθε με ευκολία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα παιγνίδια με Δόξα, Εθνικό, ή ακόμα και με την Αναγέννηση.

Παρ' όλ' αυτά, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην καλύτερή του φάση από την αρχή της χρονιάς και δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοια παιγνίδια. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Ο Τόμας Κρίστιανσεν προσανατολίζεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και, ως εκ τούτου, αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Παίκτες όπως οι Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο, Αλεξάνδρου και Μπερτόλιο θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ενδεκάδα και κάποιος εκ των Αρτυματά, Πάρντο και Βάντερ.

Ερωτηματικό ο κόσμος

Υπό κανονικές συνθήκες, το σημερινό παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχει αρκετή προσέλευση κόσμου. Από τη μία η πολύ καλή εικόνα που βγάζει η ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη, κι από την άλλη το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιγνίδι που πραγματοποιείται χρονικά λίγες μόλις μέρες πριν από τη συμπλήρωση 90 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου αποτελούν δύο πολύ καλούς λόγους για να πάει μαζικά ο κόσμος στο ΓΣΠ.

Η επετειακή εμφάνιση

Στο σημερινό παιγνίδι με την Καρμιώτισσα η ομάδα θα αγωνιστεί με την επετειακή εμφάνιση, την οποία απεκάλυψε χθες η διοίκηση της εταιρείας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή στολή, συνδυασμού μαύρου και χρυσού χρώματος. Η επιλογή του μαύρου χρώματος με τις χρυσές λεπτομέρειες έγινε λόγω κυρίως του «περιορισμού» που υπήρχε για επιλογή κίτρινου ή μπλε χρωματισμού, αφού αυτά αποτελούν τα βασικά χρώματα των αγωνιστικών εμφανίσεων που φοράει η ομάδα. Ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό εκφράζει τη διαχρονική επιτυχία και ταιριάζει απόλυτα με την εδραίωση του ΑΠΟΕΛ ως η κορυφαία ομάδα της Κύπρου, αφού είναι ο πολυτροπαιούχος - τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος (25) όσο και στον θεσμό του Κυπέλου (21). Όπως γνωστοποιήθηκε, θα κυκλοφορήσουν 90 επετειακές εμφανίσεις και τιμώνται από 260 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα