ΑΠΟΕΛ: Mετά τους Σέρτζιο, Βινίσιους και ο Αμορίν

Μετά τους Σέρτζιο και Βινίσιους , ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και με τον Γκιγιέρμε Αμορίν. Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μπορεί να υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, όμως βρέθηκε η χρυσή τομή αφού ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε τελικά τους οικονομικούς όρους που του προτάθηκαν.

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη αυτή αφού ο ΑΠΟΕΛ θα διατηρήσει τουλάχιστο για τα επόμενα δύο χρόνια

ένα ποδοσφαιριστή που έδειξε ότι είναι πέρα για πέρα απαραίτητος για την ομάδα και ότι έχει να προσφέρει ακόμη πολύ περισσότερα στην ομαδα του Γιώργου Δώνη. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μαζί με τον Καρλάο είναι οι ''ογκόλιθοι''΄της γαλαζοκίτρινης άμυνας.

Απο εκεί και πέρα αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα με τον Σιέρινταν με τον οποίο φαίνεται επι του παρόντος να προκύπτει οικονομική διαφορά. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν απο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αν θέλει να παραμείνει στον Αρχάγγελο και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να αποδεχθεί και αυτός την οικονομική πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά τον προγραμματισμό ενόψει Ιανουαρίου , ακόμη δεν πάρθηκε οποιαδήποτε απόφαση ποιός ή ποιοί θα αποχωρήσουν που θα ανοίξει και τον δρόμο για ενίσχυση της ομάδας.

Επι του παρόντος η προσοχή είναι μόνο στον Ερμή. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει μόνο τη νίκη και να διατηρηθεί χωρίς συγκατοίκηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το δεδομένο είναι ότι παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προνλήματα που υπάρχουν , ότι υπάρχει η θέληση και η αποφασιστικότητα για το διπλό στο Δασάκι που θα επαναφέρει ξανά τον ενθουσιασμό στον Αρχάγγελο και θα ενισχύσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα