ΑΠΟΕΛ: Μετά τον Μπίδη , ο Ντε Βινσέντι;

Το σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να δώσει συνέχεια , μετά την καλή εμφάνιση και την επιβλητική νίκη επι του Εθνικού. Πρωταγωνιστής σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπιδης ο οποίος θύμισε το παλιό καλό του εαυτό και σαν αρχηγός πήρε την ομάδα στους ώμους του.

Είναι εξίσου σημαντικό να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και παράλληλα και

κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. Τρανό παράδειγμα ο Τόμας Ντε Βινσέντι , αφου ο Αργεντινός αν και βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική στον πρωτάθλημα , ακόμη ψάχνεται και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα , με σύγκριση την περσινή σεζόν που ήταν απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές, για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του Νταπλ. Το γεγονός ότι ακόμη δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλά στα αντίπαλα δίκτυα στο πρωτάθλημα ( σκόραρε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) , είναι μια απόδειξη τραγική για τον ποδοσφαιριστή και για τον ΑΠΟΕΛ που πόνταρε πάρα πολλά σε αυτόν και για αυτό άλλωστε τον απέκτησε το καλοκαίρι με ελευθέρα μετεγγραφή απο τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν άλλωστε περιθώρια για τον ΑΠΟΕΛ . Αν ο Ντε Βινσέντι μπορέσει να μεταμορφωθεί, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Περιμένουν πολλά απο τον Τόμας στον ΑΠΟΕΛ, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η συνέχεια θα είναι παιχνίδια για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και ο Ντε Βινσέντι καλείται έστω και τώρα να πράξει το ίδιο, που έκανε στην περσινή σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να περάσει ανώδυνα το δύσκολο εμπόδιο της Δόξας και για να γίνει εφικτό αυτό θα πρέπει ο Ντε Βινσέντι και οι συμποδοσφαιριστές του να παιξουν όπως αρμόζει στο εκτόπισμα της ομάδας τους και με ανεβασμένο το ηθικό, να δείξουν το πάθος και την αποφασιστικότητα τους για την κατάκτηση του τίτλου, στους αγώνες ''φωτιά΄' που θα ακολουθήσουν , με πρώτο και καλύτερο το ντέρμπι κορυφής με τον Απολλωνα.

Keywords
Αναζητήσεις
www.tonbidi, tonbidi..com
Τυχαία Θέματα