Αποδοκίμασε τον Γιάννη το κοινό της Οκλαχόμα! (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στους Θάντερ, όμως οι φίλαθλοι των Θάντερ τον αποδοκίμαζαν, αφού τους... καθάρισε με μια φάση που πάτησε την τελική γραμμή.

Πολλά ήταν τα νεύρα στους φιλάθλους των Θάντερ μετά τη νίκη των Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε τη νίκη στο Μιλγουόκι, όμως οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν την μπάλα στους Θάντερ στη φάση που κάρφωσε στα... μούτρα του Ουέστμπρουκ και έδωσε τη νίκη στους Μπακς. Αυτό γιατί ο Greek Freak πάτησε την γραμμή στο ξεκίνημα της προσπάθειας

του.

Το κοινό της Οκλαχόμα δεν μπόρεσε να το ανεχτεί αυτό και όταν έκανε δηλώσεις ο Γιάννης μετά το τέλος του ματς τον αποδοκίμασε, καθώς η γιγαντοοθόνη του γηπέδου έδειχνε τη φάση.

«Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να πάρω την μπάλα κι εγώ προσπάθησα να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα. Να πάω προς το καλάθι. Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση και παίξαμε δυνατά στην άμυνα. Είχαμε μεγάλη διαφορά και τη χάσαμε, αλλά ο τρόπος που κερδίσαμε είναι κάτι που μας ωριμάζει», είπε χαμογελώντας.

Για την αποθέωση από τους συμπαίκτες του: «Απλώς έκλεισα τα μάτια που κι ένιωσα πάνω μου παγωμένο νερό και τους συμπαίκτες μου να με αγκαλιάζουν. Η σχέση που έχουμε είναι εξαιρετική, ό,τι κι αν συμβαίνει, κερδίζουμε ή χάνουμε, είμαστε ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα