Από βδομάδα η απόφαση για Βέροια-Λεβαδειακό!


Προθεσμία μέχρι την προσεχή Τρίτη πήραν Βέροια και Λεβαδειακός πήραν από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που βγάζει απόφαση την άλλη Τετάρτη

Η εκδίκαση της έφεσης του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης της Super League της Βέροιας για το περιβόητο ματς με τον Ολυμπιακό

το 2013, συζητήθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή.

Ο Λεβαδειακός ζήτησε, αναμενόμενα, την τιμωρία της Βέροιας και τον υποβιβασμό της -από την στιγμή που δύο παράγοντες της είχαν εμπλοκή στην υπόθεση χειραγώγησης-έχοντας έννομο συμφέρον.

Ο δικηγόρος των Βοιωτών χαρακτήρισε ως νομικό ακροβατισμό την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League καθώς δεν έλαβε υπόψη τις καταθέσεις Γεωργέα-Καλαϊτζίδη για τις οποίες έγινε ντόρος.

Η πλευρά της Βέροιας ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αντιφατικές καταθέσεις παικτών για τη χειραγώγηση του αγώνα, θέλοντας να δείξει ότι η αξιοπιστία των μαρτύρων υστερεί.

Προχώρησε δε και σε μια ανάλυση στοιχηματική τονίζοντας ότι τα 500.000 ευρώ που παίχθηκαν ήταν κυρίως λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων και των απουσίων που είχε η Βέροια.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση για το ποιος τελικά θα υποβιβαστεί θα βγει την προσεχή Τετάρτη με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα