Υποβολή Υποψηφιοτήτων: Μπαίνουν στη μάχη 9 υποψήφιοι (Live)

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τις Προεδρικές Εκλογές με τα επιτελεία να έχουν καταλήξει στις προσωπικότητες που θα τους προτείνουν.

Η διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων άρχισε στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο.

Συνολικά θα υποβληθούν 9 υποψηφιότητες.

Στις 9 υπέβαλε πρώτος την υποψηφιότητα του ο Χάρης Αριστείδου. Δείτε σχετικά: Χάρης Αριστείδου: Γι’ αυτούς τους λόγους κατέρχομαι υποψήφιος(video)

Μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσει ο Χριστάκης Καπηλιώτης

στις 9:45 ο Ανδρέας Ευστρατίου και στις 10:00 ο Μιχάλης Μηνά.

Δείτε σχετικά: Ο υποψήφιος που κατέρχεται για 10η φορά (video)


Στις 10:15 θα υποβάλει την υποψηφιότητά του ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου. Ο Σταύρος Μαλάς καταθέτει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας, στις 10.30.

Μισή ώρα αργότερα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα καταθέσει την υποψηφιότητά του. Στις 11:15 ο Γιώργος Λιλλήκας θα υποβάλει την υποψηφιότητά του.

Στις 11:45 θα υποβάλει την υποψηφιότητά του ο Νίκος Αναστασίάδης.

Η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα διενεργηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και η τυχόν επαναληπτική εκλογή την αμέσως επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε πόλεις της Ελλάδας και της Βρετανίας, καθώς και σε Βερολίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Πράγα και Σόφια.Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο και στη Χάγη, αφού ο αριθμός των ενδιαφερόμενων έχει ξεπεράσει τους 50.

Εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν και στη Νέα Υόρκη, στη Μάναμα του Μπαχρέιν, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στη Ντόχα του Κατάρ.

Tο Σίγμα με μαραθώνιες επικαιρικές εκπομπές από τις 8 το πρωί θα καλύψει όλες τις πτυχές και δηλώσεις των υποψηφίων και των υποστηρικτών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα