«Από εβδομάδας η 4η μεταγραφή» (ηχητικό)

Υπομονή για ακόμη μια εβδομάδα συνέστησε ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος όσο αφορά στην 4η προσθήκη της ομάδας στην χειμερινή περίοδο. Παράλληλα ο Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε αναφορά στον χθεσινό πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα αλλά και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ.

Απόσπασμα των δηλώσεων του περισσότερα στο ηχητικό.

«Είναι ιδιαίτερα

σημαντικό σε αυτή την επιχείρησή αντίδρασης να υπάρχουν τα νικηφόρα αποτελέσματα. Πετύχαμε τον στόχο μας στον απόλυτο βαθμό στο μηδέν παθητικό και να σκοράρουμε εκτός έδρας».

«Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το τελευταίο 20λεπτό είναι πως περιορίσαμε τις επιθετικές ενέργειες της Νέας Σαλαμίνας και να κάνουμε ένα μικρό βήμα για πρόκριση».

«Εντός εστίας δεν υπήρχε προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας Είναι σημαντικό που ήρθε πίσω ο Πάρντο. Είναι ένας τερματοφύλακας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας. Τα δύσκολα ανήκουν στον προπονητή που θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα είναι κάτω από την εστία του ΑΠΟΕΛ στα υπόλοιπα παιχνίδια».

«Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει στην ομάδα».

«Από σήμερα εντάσσεται στις προπονήσεις ο Γιώργος Μερκής».

«Αυτό που πρέπει να κρίνουμε από τον Μερκή είναι η προσφορά που θα έχει στην ομάδα. ελπίζουμε να προσφέρει τα ανάλογα που εμείς επιθυμούμε».

Για την 4η μεταγραφή: «Είναι ένα θέμα αξιολόγησης που θα προκύψει την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή».

«Ο κόσμος ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της ομάδας. το αναμένουμε και στον αγώνα με την ΕΝΠ. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει η νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα