Από Futsal, Volleyball μέχρι και Τάβλι: Εταιρικό Φεστιβάλ

Η ημέρα του εταιρικού αθλητισμού γιορτάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την διοργάνωση του εταιρικού φεστιβάλ «Open Sports by Economy Today».

Εταιρείες από όλο το νησί και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε δύο ημέρες γεμάτες διασκέδαση και ανταγωνισμό.

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Heritage Private School, οι οποίες

καλύπτουν πάνω από 12000 m2, θα διεξάγονται πολλαπλά αθλήματα και δραστηριότητες όπως Table Tennis, Tug of War, Futsal, Volleyball , Fifa PlayStation, Cross Training, Connect-4, Basket κ.α.

Οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας και αθλητικού επιπέδου, αλλά και οι οικογένειες τους θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους με sports, διαγωνισμούς, live DJ, RnB χορό, ζουμερά burgers, παιδική χαρά με face-paining και παιχνίδια. Το φεστιβάλ απογειώνονται με την τελετή απονομής βραβείων για τις νικήτριες εταιρίες με τρόπαια και μετάλλια.

Τα «Open Sports» by Economy Today σκοπό έχουν την προώθηση του αγωνιστικού πνεύματος και της αθλητικής συνεργασίας στον επιχειρηματικό κόσμο. Επιπρόσθετα, ενισχύουν την συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, προάγοντας την ομαδικότητα και παρέχοντας αξέχαστες εμπειρίες.

Σημαντικό μέρος των εσόδων θα δοθεί στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» συμβάλλοντας έτσι στην έμπρακτη στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες στο opensports.com.cy ή στο 700 700 64.

Πλατινένιος Χορηγός: TotalCare

Χρυσοί χορηγοί: Quadcode, BrainRocket, City of dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco.

Ασημένιοι χορηγοί: Grenade, Cosmos Insurance

Χορηγοί επικοινωνίας: Economy Today.

Keywords
Τυχαία Θέματα