Aναβάτης ΜotoGP κλωτσά συνάδελφό του σε μηχανή εν ώρα αγώνα

Άφωνοι έμειναν οι θεατές που παρακολούθησαν τον προτελευταίο πρωινό αγώνα του MotoGP για το 2015, σήμερα στη Μαλαισία. Δύο από τους καλύτερους αναβάτες motoGP στον κόσμο Βαλεντίνο Ρόσσι και Μαρκ Μάρκεζ «κονταροχτυπήθηκαν» στην πίστα.

Συγκεκριμένα ο Βαλεντίνο Ρόσσι προσέγγισε τον Μαρκ Μάρκεζ με τη μηχανή, για να τον προσπεράσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά την προσπέραση φαίνεται να κλώτσησε με το αριστερό του πόδι τον Μαρκ Μάρκεζ.

Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα ο Μαρκ Μάρκεζ να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει στο έδαφος.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από τις κάμερες που βιντεογραφούσαν ζωντανά τον αγώνα και το περιστατικό έχει ήδη γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φερόμενη ενέργεια του Ρόσσι αποτελεί συνέχεια της αντιπαράθεσης που είχαν από την περασμένη εβδομάδα, μετά τις δηλώσεις του Ρόσσι, πως ο Μάρκεζ προσπαθεί να υποβοηθήσει τον Χόρχε Λορέντζο να κατακτήσει τον τίτλο 2015.

Ο Λορέντζο και ο Ρόσσι αποτελούν τους δύο υποψήφιους αναβάτες για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος motoGP, ενώ στο μεταξύ ο Μάρκεζ είναι προκάτοχος του τίτλου για τις χρονιές 2013 και 2014, όμως οι φετινές επιδόσεις του ιδίου δεν είναι αρκετές για τρίτη συνεχή κατάκτηση του παγκοσμίου τίτλου.

Ο Βαλεντίνο Ρόσσι στο μεταξύ είναι 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, και κατέχει το ρεκόρ τίτλων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜotoGP.

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό ο Ρόσσι, αρνήθηκε πως κλώτσησε τον Μάρκεζ αλλά ήταν ένα ατύχημα κατά το προσπέρασμα. Οι αγωνοδίκες δεν αποφάσισαν ακόμη για το συμβάν, αλλά το περιστατικό σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα