Απέρριψε σούπερ πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για Ντε Χέα

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» εισέπραξε η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νταβίδ Ντε Χέα.

Tο ενδιαφέρον της για τον Νταβίδ Ντε Χέα φαίνεται να αναθερμαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε κάνει τα πάντα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να φέρει τον Ισπανό τερματοφύλακα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με το Sky Sports

η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντε Χέα, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο Ντε Χέα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στο Όλντ Τράφορντ με την προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα και το «όχι» της Γιουνάιτεντ δείχνει την πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να κρατήσει τον βασικό του τερματοφύλακα παρά το νέο στενό πρέσινγκ της «Βασίλισσας».

Από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει αποφασισμένη με αυτή την πρόταση να κάνει δικό της το φετινό καλοκαίρι τον Ισπανό κίπερ και δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά επεισόδια ακόμα στο συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα μέσα στους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα