Απάτη στη Λεμεσό: Απέσπασε χιλιάδες ευρώ για διαμέρισμα που δεν ήταν δικό του

Θύμα απάτης φέρεται να έπεσε 27χρονος, στην προσπάθειά του να ενοικιάσει κατοικία, στη Λεμεσό. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, στις 20 Απριλίου 2024, μέλη του οποίου προχώρησαν ψες στη σύλληψη 34χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 27χρονος παραπονούμενος, μέσω αγγελίας που εντόπισε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με άγνωστο του πρόσωπο, για την ενοικίαση οικίας στη Λεμεσό.

Ο άγνωστος, του υπέδειξε να επικοινωνήσει με τον 34χρονο, ο οποίος φέρεται να παρουσιάστηκε στον παραπονούμενο με ψεύτικο όνομα.

Αφού οι δύο ήρθαν σε συμφωνία για την ενοικίαση του σπιτιού, υπέγραψαν ενοικιαστήριο συμβόλαιο και ο παραπονούμενος παρέδωσε στον 34χρονο, χρηματικό ποσό ως προκαταβολή, ενώ ο 34χρονος φέρεται να παρέδωσε τα κλειδιά της οικίας στον 27χρονο.

Ο 27χρονος αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, μετά την εγκατάστασή του στη συγκεκριμένη οικία, όταν συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του κτηρίου.

Εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Απήγαγαν 23χρονη και την τραυματίσαν με μαχαίρι - Χειροπέδες σε δύο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάτη, Λεμεσό, Απέσπασε,apati, lemeso, apespase