Απάντηση Χρύση σε Αποστόλου για debate – Η προϋπόθεση Νικόλα

Απάντηση στην επιστολή που απέστειλε ο επιτελάρχης του Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέας Αποστόλου, έδωσε ο Χρύσης Παντελίδης, επικεφαλής του επιτελείου Νικόλα Παπαδόπουλου.

Η επιστολή Αποστόλου προς τα επιτελεία αφορούσε την διεξαγωγή περισσότερων θεματικών τηλεοπτικών συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

Επιστολή επιτελείου Λιλλήκα σε Νικόλα για debate

Στην απάντηση του ο κ. Παντελίδης

εξέφρασε την ετοιμότητα του κ. Παπαδόπουλου να συμμετάσχει σε όσα debate χρειαστεί φτάνει σε αυτά να συμμετάσχει ο Νίκος Αναστασιάδης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Λευκωσία 22 Δεκεμβρίου 2017

Κύριον Αντρέα Αποστόλου

Eπικεφαλής εκλογικού επιτελείου Γιώργου Λιλλήκα

Λευκωσία

Αγαπητέ κύριε Αποστόλου,

Έχω πάρει την επιστολή σας, ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2017, με θέμα την διεξαγωγή τηλεοπτικών συζητήσεων των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας και σας ευχαριστώ. Επαναλαμβάνω αυτό που, ως επιτελείο, δηλώνουμε δημοσίως από την ημέρα που ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξήγγειλε υποψηφιότητα και το οποίο είναι ήδη γνωστό στα Μ.Μ.Ε: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα λάβει μέρος σε τηλεοπτικές συζητήσεις υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, οσεσδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε αρκεί να λαμβάνει μέρος σε αυτές και ο κ. Αναστασιάδης. Όπως υποθέτω γνωρίζετε, έχει ήδη ορισθεί μια τέτοια τηλεοπτική συζήτηση στις 22 Ιανουαρίου 2018 και εναπόκειται στον κ. Αναστασιάδη να ξεκαθαρίσει εάν αποδέχεται να λάβει μέρος και σε άλλες.

Με την ευκαιρία εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή νέα χρονιά

Με εκτίμηση Χρύσης Παντελίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα