Αντωνίου: "Να αρχίσουμε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα"

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα των κίτρινων, το νέο πρωτάθλημα και την ποινή από την ΟΥΕΦΑ.

Οι δηλώσεις του:

Για το νέο πρωτάθλημα είπε: «Αυτό που θα ευχηθώ είναι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να βλέπουμε κάθε βδομάδα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι πολύ καλές, μακάρι να είναι δυνατές από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί μόνο

έτσι θα έχουμε αμφίρροπες αναμετρήσεις».

Όσον αφορά την πρεμιέρα της ΑΕΛ επεσήμανε: «Είμαστε πανέτοιμοι για την αυριανή μας πρεμιέρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πάμε με στόχο τη νίκη, είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε να μπούμε με το δεξί αλλά και να κλείσουμε την χρονιά ιδανικά. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι δύσκολο, είναι ένα τοπικό ντέρμπι, και αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για τη νέα χρονιά που αρχίζει απάντησε: «Φέτος θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστική πορεία, θα παλέψουμε, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να την κλείσουμε όπως την θέλει η διοίκηση, ο προπονητής, παίκτες αλλά και ο κόσμος μας. Θέλουμε κάποιο τίτλο, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε ευχόμαστε να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στα κύπελλα της Ευρώπης».

Παράλληλα σχολίασε και την τιμωρία που επέβαλε στην ΑΕΛ η ΟΥΕΦΑ: «Είναι μια πολύ άσχημη τιμωρία, γιατί το οικονομικό είναι δύσκολο αλλά γίνεται δυσκολότερη και με το γεγονός ότι τιμωρηθήκαμε με αναστολή κεκλεισμένων των θυρών. Είναι κρίμα να πετάμε τόσο εύκολα χρήματα, είναι κρίμα να παίζουμε μπροστά από άδειες κερκίδες σημαντικά παιχνίδια. Ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και εύχομαι να κάνουμε φέτος μια νέα αρχή σ’ αυτό το τομέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα