Αντίο στη χρονιά με νίκη θέλουν Ερμής και Εθνικός

Με όλα να έχουν κριθεί από την προτελευταία αγωνιστική, Ερμής και Εθνικός Άχνας τίθενται αντιμέτωποι στο «Αντ. Παπαδόπουλος» (17:00) στο τελευταίο τους παιχνίδι. Ο Ερμής έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς κυνηγά την πρώτη θέση στον β΄ όμιλο και, για να γίνει αυτό, πρέπει από τη μια να κερδίσει και από την άλλη να μην κερδίσει η Ν. Σαλαμίνα τη Δόξα.

Οι «φτεροπόδαροι» λένε αντίο στη χρονιά αγωνιζόμενοι στην έδρα τους και θέλουν να κλείσουν

με μια επιτυχία, η οποία υπό προϋποθέσεις θα δώσει την πρωτιά στον όμιλο. Ο Ερμής ισοβαθμεί με τη Σαλαμίνα και εφόσον κερδίσει και έχει απώλειες η ομάδα της Αμμοχώστου, τότε θα καταλάβει την πρώτη θέση στο β΄ γκρουπ και την 7η στη γενική κατάταξη. Θυμίζουμε ότι από την ομάδα της Αραδίππου αποτελεί παρελθόν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Στυλιανού.
Στον Ερμή αναμένουν πλέον την προγραμματισμένη εκλογική συνέλευση που θα γίνει την 1η Ιουνίου. Εκεί, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο και κατά πόσο θα ανακαλέσει την απόφαση για παραίτησή του ο Λούκας Φανιέρος. Οι στενοί συνεργάτες του καταβάλλουν προσπάθειες να τον μεταπείσουν και όλα δείχνουν ότι, στο τέλος, ο διοικητικός ηγέτης θα παραμείνει στο πόστο του.
Στη συνέλευση θα συζητηθεί επίσης και η εισήγηση για σύσταση εταιρείας, ώστε να δουλεύει πιο επαγγελματικά ο Σύλλογος. Εξελίξεις αναμένονται τόσο στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όσο και στην έδρα της ομάδας στη νέα χρονιά, καθώς θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει η ομάδα στο «Αντ. Παπαδόπουλος».

Ο Εθνικός με Εγκωμίτη
Φινάλε στο πρωτάθλημα με το Γιώτη Εγκωμίτη στον πάγκο θα κάνει ο Εθνικός Άχνας μετά το διαζύγιο με τον Βάλντας Ιβανάουσκας (αλλά και τον συνεργάτη του Σοσό) τις προηγούμενες μέρες. Από αύριο η διοίκηση θα ασχοληθεί με το κεφάλαιο προπονητή, με τον οποίο θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να κλείσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα ο Εθνικός, μετά την τελευταία βαριά εντός έδρας ήττα από τη Δόξα.
Για άλλον έναν αγώνα, η προσφυγική ομάδα θα έχει απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Ζελάγια και Χατζηβασίλης, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς και ο Αράμπαλ λόγω καρτών. Επίσης, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπογκαντίνοφ, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν ήταν ούτε στον πάγκο για τον αγώνα με τη Δόξα.
Λόγω και του εμπάργκο μετεγγραφών, ενόψει της νέας περιόδου, η διοίκηση του Εθνικού θέλει να κρατήσει παίκτες που αποδεδειγμένα κρίνεται ότι βοήθησαν φέτος. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Κατσιαράβα, στον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι θα προταθεί διετές συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι φεύγουν οι Ζελάγια και Χαζτηβασίλης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα