Αντιδράσεις για την ειδική μεταχείριση Ουκρανού στο ΜΚ (vid)

Λάβρος ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, για την υπόθεση προνομιακής μεταχείρισης οικογένειας Ουκρανού Κρίσου στο Μακάρειο Νοσοκομείο, που αποκάλυψε το Σίγμα. Απαράδεκτο το περιστατικό λέγει, ο Κώστας Κωνσταντίνου, ζητώντας εξηγήσεις εδώ και τώρα.

«Αν ισχύει αυτό είναι απαράδεκτο... Θα ζητήσουμε εξηγήσεις και διευκρινήσεις εδώ και τώρα ενώ περιμένουν τόσοι ασθενείς να σημαίνουν τέτοια γεγονότα…Το θέμα θα πάει στη βουλή για άμεση

διερεύνηση», ανέφερε ο Κώστας Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι, επι σειρά ημερών, δωμάτιο της Παιδιατρικής Κλινικής φέρεται να δεσμεύτηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ώστε να φιλοξενηθούν οικεία πρόσωπα παιδιού, οικογένειας αξιωματούχου της Ουκρανικής Κυβέρνησης.

«Ξεκαθαρίζω, τα δωμάτια είναι για τους ασθενείς και όχι για την οικογένεια του οποιουδήποτε…» , συνεχίζει ο Κώστας Κωνσταντίνου.
Πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι οι οδηγίες για προνομιακή μεταχείριση της εν λόγω οικογένειας, δόθηκαν από διευθυντικό λειτουργό του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας διέταξε αμέσως διοικητική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που θα προκύψουν.

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Μακάρειο. Υπολογίζεται ότι θα παραμείνει ακόμη δυο βδομάδες, αφού λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα