Αντετοκούνμπο: «Έχασα σε μονό από τον Κώστα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδραιώνει την παρουσία του στο NBA, μετράει δύο triple double την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο παραδέχθηκε δημόσια πως ηττήθηκε σε «μονάκι» από τον 18χρονο αδελφό του, Κώστα!

Ο «Greek Freak» μετά το φινάλε του αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς ρωτήθηκε από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους για την πρόοδο του Κώστα. Γεμάτος χαρά και περηφάνια για την βελτίωση και την εξέλιξη

του μικρού αδελφού του, ο «Giannis» αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ενώ τόνισε πως στόχος της οικογένειας είναι ο Κώστας να ξεπεράσει τον Γιάννη και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός των αδελφών Αντετοκούνμπο, να τους ξεπεράσει όλους!

«Ο Κώστας; Ω φίλε, ω φίλε...», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη όταν ρωτήθηκε για τον 18χρονο αδελφό του. «Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν ύστερα από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου "έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω 1vs1"! Του έλεγα "Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε". Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε! Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι χαρούμενος να βλέπω τον μικρό μου αδελφό να βελτιώνεται κάθε μέρα. Νομίζω με κέρδισε με σκορ 6-4 ή 7-4», είπε ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μας είναι να γίνει εκείνος καλύτερος από εμένα. Και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός, να είναι ο καλύτερος απ' όλους μας».

«Γεύση από το μέλλον»

Από εκεί και πέρα, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στο ματς με τις «ρουκέτες» υπογραμμίζοντας πως η σπουδαία νύχτα του ίδιου (18π., 17ρ., 11ασ.) και του Τζαμπάρι Πάρκερ (36π.) ήταν μια... γεύση από το μέλλον.

«Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και έτρεξαν το γήπεδο. Πήραν τις σωστές αποφάσεις και ήταν επιθετικοί. Μπορούμε να κάνουμε το σωστό», τόνισε και συμπλήρωσε αναφορικά με τον νέο ρόλο που έχει στους Μιλγουόκι Μπακς:

«Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που "τρέχει" την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη».

Επιπλέον, ανέφερε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τους Πέισερς, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε».

Για τα... όργια του ίδιου και του Τζαμπάρι, δήλωσε: «Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν μια γεύση από το μέλλον. Το μέλλον για εμάς και για αυτή την ομάδα είναι λαμπρό. Ξέρω πως ο Τζαμπάρι είχε βραδιά καριέρας. Προσπαθούσα να περάσω μπροστά την μπάλα. Όλα πήγαν καλά. Ήταν μια καλή γεύση από το μέλλον. Νιώθω πιο άνετα με τον Τζαμπάρι. Περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί στο παρκέ και η χημεία μεταξύ μας έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα