Ανόρθωση: Τρίτο τρίποντο…. «με την ψυχή στο στόμα»

Τρίτο τρίποντο για την Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα που προέρχεται από γκολ στην εκπνοή του αγώνα, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα του Αντρέ Πάους κυνηγά το παιχνίδι μέχρι τέλους, αποκτώντας με τη πάροδο του χρόνου τη νοοτροπία του νικητή.

Με την ΑΕΚ ο Τόνι Κάλβο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το νικητήριο γκολ(2-1), χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην Ανόρθωσης. Το ίδιο και στο ντέρμπι με την ΑΕΛ,

όταν ο Ανδρέας Αβραάμ έκανε το 2-1 στο 90’.

Για να έρθει ο Κωνσταντίνος Λαΐφής στο χθεσινό παιχνίδι να δώσει στην Ανόρθωση αυτό που άξιζε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπριος διεθνής αφού έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες να κάνει το 1-0, «ξέσπασε» μετά το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους χιλιάδες φίλους της κυρίας.

Για να έρθει αυτό το τρίποντο η Ανόρθωση έπρεπε να ιδρώσει αρκετά καθώς βρήκε απέναντι της μια μαχητική Νέα Σαλαμίνα που μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν. Μετά που άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας και έβαλε αρκετή πίεση στην άμυνα, όμως το γκολ δεν ερχόταν και το 0-0 έδειχνε να παραμένει μέχρι το τέλος. Ωστόσο ο «αναγεννημένος» και ώριμος πλέον Λαΐφης είχε την λύση και μετά από κλέψιμο στην αντίπαλη άμυνα πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με το οποίο η Ανόρθωση ανέβηκε μόνη στην 4η θέση, έχοντας ένα λιγότερο από την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα