Ανόρθωση: Το «κλειδί» στον Τιμούρ την κατάλληλη ώρα

Όταν βγήκαν προς τα έξω φήμες για συνεργασία της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια, έγινε ένας μικρός «χαμός» στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Το πόσο αγαπητός στον κόσμο της ομάδας είναι ο Τιμουρ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.


Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Πουλλαΐδης αφού έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα αποφάσισε να κρατήσει το ίδιο τριετές πλάνο με το οποίο θα λαμβάνονται αποφάσεις από τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Ο Αντρέ Πάους συνεχίζει στην «κυρία» και η διοίκηση της ομάδας ψάχνει για τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα πάρει ουσιαστικά την θέση του Φαν Λέουβεν.
Μέσα

από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πουλλαΐδη γίνεται αντιληπτό ότι η Ανόρθωση θα δώσει τα κλειδιά στον Τιμουρ Κετσπάγια όταν η ομάδα θα είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα.
«Η παρουσία, αλλά και οι συμβουλές του, μας είναι όχι απλά καλοδεχούμενες, αλλά απαραίτητες. Ενδεχόμενη παρουσία του στον πάγκο ή σε οποιοδήποτε άλλο πόστο στην Ανόρθωση, θα δημιουργούσε απίστευτες προϋποθέσεις. Την κατάλληλη όμως ώρα

Εάν αγαπάς την Ανόρθωση, θέλεις τον Τιμούρ. Εάν αγαπάς όμως τον Τιμούρ, τον θέλεις αυτή την στιγμή πίσω στην Ανόρθωση; Ο Κετσπάγια θα επιστρέψει στην Ανόρθωση όταν θα είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα ώστε αυτή η επιστροφή να μην αποτελεί πισωγύρισμα στην καριέρα του. Τότε θα χρειαστεί η τεράστια δυναμική!» τόνισε ο κ. Πουλλαΐδης. Οι δηλώσεις και το σκεπτικό του προέδρου χαιρετίστηκε από τους φίλους της κυρίας που καλούνται να στηρίξουν το πλάνο της διοίκησης μέχρι να έρθει η μεγάλη στιγμή για το μεγάλο βήμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα