Ανόρθωση: Το καλύτερο φάρμακο

Καλύτερο φάρμακο για να γιατρέψει τις πληγές που άφησαν οι τρεις συναπτές ισοπαλίες δεν μπορούσε να βρει η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου διέλυσε την Αγία Νάπα με 7-1 και μέχρι στιγμής θεωρείται η κερδισμένη της αγωνιστικής. Μείωσε τη διαφορά από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς και άνοιξε τη ψαλίδα από Απόλλωνα, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται σήμερα.

Σίγουρα δεν αποτελεί μεγάλη επιτυχία να κερδίζεις την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, όμως, οι ποδοσφαιριστές

του Αντρέ Πάους έκαναν το καθήκον τους και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη για το 2016.

Η σοβαρότητα και η διάθεση διέκριναν την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία απέκτησε ψυχολογία για το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Εφτά διαφορετικοί σκόρερ
Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν εφτά διαφορετικοί σκόρερ, κάποιοι εκ των οποίων δεν είχαν συχνή επαφή με την αντίπαλη εστία και που αναμένεται να βοηθηθούν αρκετά, τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο λόγος για τους Κάλβο, Μαρτίνες, Ορλάντι και Μακρή.

Οι Κάλβο και Ορλάντι πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ οι Μαρτίνες και Μακρής τα δεύτερα.

Μάλιστα ο Αργεντινός αφιέρωσε το τέρμα στον Πάους που προέβλεψε ότι θα σκοράρει. Όσον αφορά στο Μακρή δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πήρε την μπάλα στο 86ο λεπτό και εκτέλεσε το πέναλτι. Ο διεθνής επιθετικός το πανηγύρισε δεόντως (φώτο) και επιβεβαίωσε τη μεγάλη του επιθυμία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από 13 αγώνες.

Έφτασε τα 12
Από το χορό των τερμάτων δεν μπορούσε να απουσιάσει ο Ντίνο Ντλοβού. Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός σκόραρε ακόμα ένα τέρμα και έφτασε τα 12, πιάνοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Άλβες της ΑΕΚ, ενώ πλησίασε στα τέσσερα γκολ τον Καβενάγκι του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα