Ανόρθωση: Το επόμενο της μεγάλο βήμα

Έτοιμη για να πάρει ένα σπουδαίο διπλό παρουσιάζεται η Ανόρθωση.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και θέλει τη νίκη, τόσο για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά και την απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στην Αγία Νάπα, και παράλληλα να πιστοποιήσει για ακόμη μια φορά στη φετινή περίοδο πως είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Και την ποιότητα διαθέτει αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τη ζημιά.

Η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού θα προσπαθήσει να πάρει ένα μεγάλο διπλό, μετά από

αρκετούς μήνες. Τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Απρίλιο κόντρα όμως και πάλι στον Απόλλωνα. Η Κυρία μέσα στα play-off επικράτησε της ομάδας της Λεμεσού με 1-3 έχοντας σκόρερ τους Εντέ, Κάλβο και Γκονζάλβες και από τότε σε τέσσερα εκτός έδρας ντέρμπι αγνοεί τη νίκη.

Ουσιαστικά η ομάδα της Αμμοχώστου στον περσινό μαραθώνιο και στα εκτός έδρας ντέρμπι, μέτρησε μόνο μια νίκη και αυτή κόντρα στον Απόλλωνα. Μέτρησε εννέα ήττες και έφερε μια ισοπαλία.

Πλέον τώρα καλείται να αλλάξει τα δεδομένα και να πάρει τη νίκη η οποία σίγουρα θα την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει προς την υλοποίηση των στόχων της.

Τα περσινά εκτός έδρας ντέρμπι για την ομάδα του Πάους:
Ομόνοια-Ανόρθωση 3-2 και 2-1
ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 2-0 και 1-0
Ερμής-Ανόρθωση 1-0 και 1-1
ΑΕΛ-Ανόρθωση 4-1
ΑΕΚ-Ανόρθωση 1-0 και 2-0
Απόλλων-Ανόρθωση 2-0 και 1-3

Keywords
Τυχαία Θέματα