Ανόρθωση: Σε αυτές τις θέσεις θέλει ενίσχυση

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση είναι στάσιμος. Θα ξεκινήσει με την πρόσληψη νέου διευθυντή ποδοσφαίρου. Αυτό αναμένεται να γίνει ίσως και μέχρι την Τρίτη. Ο Χρήστος Πουλλαϊδης έχει σχηματίσει λίστα με 3-4 ονόματα και με προτίμηση την Ολλανδική σχολή ποδοσφαίρου.

Με την ανακοίνωση του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Ήδη ο προπονητής Αντρέ Πάους κατέθεσε τις εισηγήσεις του στην διοίκηση για την νέα χρονιά. Εισηγήσεις που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν

αλλά και για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση.

Ο Ολλανδός προπονητής θέλει ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό. Με τα σημερινά δεδομένα μόνο ο Χόλγκερσον και ο Οικονόμου παραμένει. Θέλει ενίσχυση στο κέντρο της επίθεσης, στον άξονα με ποδοσφαιριστή με επιτελικές ικανότητες και στα φτερά της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ανόρθωση δεν θα προχωρήσει σε περισσότερες από 5-6 μετεγραφές. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που είναι δανεικοί. Υποθέσεις που μπορεί να αυξήσουν τον αριθμό των νέων ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα