Ανόρθωση: Το Σωματείο σε επαφές με Παντελή

Τα μέλη του Σωματείου ενέκριναν τους όρους του Ανδρέα Παντελή και έδωσαν την εξουσιοδότηση στο Σωματείο να αρχίσει τις επαφές με τον πρώην Πρόεδρο της Ανόρθωσης.

Παρουσία 200 μελών πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης. Αρχικά, τα μέλη εγκρίναν το 21% που πήρε το σωματείο από τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας, Χρίστο Πουλλαΐδη και πλέον επίσημα το σωματείο ειναι μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Σε ότι αφορά την εταιρεία όπως ανάφερε ο Χαράλαμπος Μανώλη, ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε

να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας ήταν ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος απουσίαζε από την αίθουσα και την επιστολή του ανέγνωσε ο Χαράλαμπος Μανώλη. Τα μέλη έδωσαν την έγκριση να ξεκινήσει σειρά επαφών και συζητήσεων με τον Ανδρέα Παντελή. Αυτό θα γίνει είτε με το νυν διοικητικό συμβούλιο ή με επιτροπή η οποία θα συσταθεί.

Η νέα συνέλευση του σωματείου ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη και της εταιρείας την επόμενη ημέρα, όπου αναμένονται εξελίξεις.

Να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσης ανέφερε στη Συνέλευση ότι θα στηρίξει όποιον αναλάβει την ηγεσία της εταιρείας.

Οι όροι του κ. Παντελή ήταν οι εξής
1. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι 3,5 χρόνια, προκειμένου να υπάρχει χρόνος για σωστό προγραμματισμό και αποτελέσματα

2. Να ελέγξει τους λογαριασμούς της εταιρίας, έτσι ώστε να γνωρίζει τις οφειλές που υπάρχουν

3. Να συζητηθεί η εκχώρηση μετοχών από τον κ. Πουλλαϊδη ώστε να μην υπάρξει σύγκρουση συμφωνιών

Ο κ. Παντελή και οι συνεργάτες του έχουν ως στόχο:

1. Εξεύρεση πόρων για λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος

2. Η συμφωνία θα μπορεί να διακοπεί εάν η ομάδα δεν τερματίσει στην πρώτη εξάδα από την περίοδο 2017-18 και έπειτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα