Ανόρθωση: Όσο… κλισέ και αν ακούγεται

Η Ανόρθωση όσο κλισέ και αν ακούγεται… αρνείται να χάσει και το απόδειξε σε άλλο ένα ντέρμπι. Όπως με ΑΕΚ και Απόλλωνα, έτσι και με την Ομόνοια, το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος δικαιώθηκε. Και στα τρία παιχνίδια έμεινε πίσω στο σκορ και το παιχνίδι έδειχνε να κυλά εναντίων της. Ωστόσο δεν τα παράτησε και στο τέλος δικαιώθηκε.


Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως με την πάροδο του χρόνου η Ομόνοια ισορρόπησε. Στο δεύτερο, η ομάδα

του Λέβι είχε την προσοχή της στην άμυνα και στο 57’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αυτό δεν επηρέασε την Ανόρθωση που με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε ρυθμό και στο τέλος έκλεισε ασφυχτικά την Ομόνοια, χωρίς όμως να βρίσκει ευκαιρίες. Το πάλεψε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν έχασε σε άλλο ένα ντέρμπι αποδεικνύοντας ότι έχει μέταλλο στην φετινή σεζόν.

Η Ανόρθωση καλείται όμως να επανέλθει στις επιτυχίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού οι δυο σερί ισοπαλίες επέτρεψαν στις υπόλοιπες ομάδες να πλησιάσουν την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα