Ανόρθωση: Ο Ίσμα δεν αλλάζει τον σχεδιασμό

Η απόκτηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες δεν ήταν στον σχεδιασμό της επιτροπής προγραμματισμού και της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.

Προέκυψε, εξετάστηκε και αποφασίστηκε όπως φορέσει για δεύτερη φορά την φανέλα της Ανόρθωσης ο Αφρικανός επιθετικός ο οποίος αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση. Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα διαφανεί αν χρειάζεται διάστημα προετοιμασίας για να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως ο αρχικός μετεγραφικός σχεδιασμός της «Κυρίας» δεν αλλάζει. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Σταν Φαλξ και η επιτροπή προγραμματισμού

επιθυμούν ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, στην θέση του αριστερού χαφ ενώ η Τρίτη απόκτηση θα αφορά κεντρικό αμυντικό ή αμυντικό μέσο ή με ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνίζεται και στις δυο θέσεις όπως για παράδειγμα ο Ζοάο Βίκτορ.

Ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ Αθηνών για τον δανεισμό του Τζανετόπουλου. Χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Η περίπτωση του Σουμαχόρο φαίνεται ότι απομακρύνεται εκ νέου και αυτό γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν έχει δοθεί απάντηση στην νέα πρόταση της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα