Ανόρθωση: Ο Μπενίτο αναμένει απαντήσεις

Εντείνουν τις προσπάθειές τους οι ιθύνοντες της «Κυρίας» για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Αντίστροφα άρχισε να μετρά ο χρόνος στην Ανόρθωση για την έναρξη της προετοιμασίας, τη στιγμή που υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, τόσο για τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν φέτος την «Κυρία» όσο και για τους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα.

Προτεραιότητα, φυσικά, είναι ποιοι θα αποτελέσουν

τα νέα αποκτήματα. Ώς χθες αυτά είναι τρία, ο Σάβιτς που ήδη βρίσκεται στην Κύπρο, ο Κρέσπο και ο Αγκουιλάρ. Η προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο είναι μεγάλη επί καθημερινής βάσεως. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μέρες έχει αποστείλει επίσημη πρόταση σε δύο ποδοσφαιριστές και αυτό που απομένει είναι η τελική τους απάντηση. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολη εποχή αυτή που διανύουμε, καθώς πολλοί από το εξωτερικό δεν έχουν ως πρώτη επιλογή το πρωτάθλημα της Κύπρου. Από την άλλη, ούτε και τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης είναι τέτοια, ώστε να προσελκύουν αυτή την εποχή ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.
Το δεύτερο ανοικτό κεφάλαιο είναι με τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στο πλάνο του προπονητή ή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση. Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι του Τόνι Κάλβο και του Ιράκλι Μαϊσουράτζε. Για τον Ισπανό υπάρχει η πληροφόρηση ότι ομάδα της Ελλάδας ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο Κάλβο δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Για τον Γεωργιανό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ανόρθωση τού έχει καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο, αλλά με μειωμένες απολαβές. Η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη και έτσι ο Μαϊσουράτζε εξετάζει προτάσεις από άλλες ομάδες. Μια από αυτές είναι η Χάποελ Χάιφα.

Ανοικτές, ωστόσο, παραμένουν και οι υποθέσεις των Πελέ, Αβραάμ και Νούχου. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει οτιδήποτε. Αν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας δεν λυθεί η συνεργασία, τότε οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν κανονικά στην προπόνηση. Σε ό,τι αφορά τον Νούχου, φαντάζει πιο εύκολο το «διαζύγιο», αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει αυτό.

Στην αναμονή
Στο διοικητικό κομμάτι της Ανόρθωσης, όλοι αναμένουν την τελική απόφαση του Χρίστου Πουλλαΐδη, αν θα αποδεχθεί να ηγηθεί του Δ.Σ. της εταιρείας. Ο ίδιος ζήτησε χρόνο, ωστόσο συνεχίζει τις επαφές του με στόχο να πάρει την τελική του απόφαση. Επαφές πραγματοποιεί και ο Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία να παρουσιάσει συνδυασμό, έτσι ώστε να ηγηθεί της διοίκησης του σωματείου. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου, αλλά και η εκλογική συνέλευση της εταιρείας.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη, αλλά με έναν στόχο. Τα δύο σώματα, σωματείο και εταιρεία, να βγουν ενωμένα. Ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και όλοι μαζί να οδηγήσουν την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα