Ανόρθωση: Μήτρου για όλα

Η Ανόρθωση πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Διγενή Ορόκλινης και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του κυπέλλου. Πλέον η ομάδα της Αμμοχώστου επικεντρώθηκε στο δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιγνίδι με την ΑΕΛ, όπου με νίκη θα κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στην 6αδα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Μαρίνος Μήτρου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή νίκη, το παιγνίδι με την ΑΕΛ,

τα μετεγγραφικά και για τα όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο μας«Η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη. Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί και λιγότεροι επιπόλαιοι ώστε να τελειώναμε την πρόκριση. Αυτός ο αγώνας μένει πίσω και κοιτάζουμε το παιγνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Είναι πολύ κρίσιμο το παιγνίδι αφού αρκετές ομάδες προσπαθούν για την 6αδα».

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»«Απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΛ θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Να μην ξεχνάμε ότι μας κέρδισε στον πρώτο αγώνα. Αν κερδίσουμε την ΑΕΛ και χάσουμε στο επόμενο παιγνίδι δεν λέει κάτι. Να συνεχίσουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κυρίως όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο καλούμε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας αγοράζοντας το πακέτο».

Για τον αναγεννημένο Τόνι Κάλβο«Ο Κάλβο στη φετινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με τα όσα είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλεται στον κ. Πάους που βρήκε το κουμπί του ποδοσφαιριστή και τον αναγέννησε. Στο τελευταίο παιγνίδι τραυματίστηκε, όμως, ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Να περιμένουμε να ξεφουσκώσει το πόδι του και να επαναξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του»

Θέμα επιθετικού« Έχει υπομονή ο κ. Λέουβεν. Το ίδιο έκανε και το καλοκαίρι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές του καλοκαιριού, αφού σε μεγάλο ποσοστό είναι πετυχημένες. Θέλουμε να φέρουμε επιθετικό ποιοτικό , να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είχαμε πολλές προτάσεις από μάνατζερ, αλλά ο κ. Λέουβεν θέλει να περιμένει συγκεκριμένες περιπτώσεις».

Για τον Σαμπάλα«Ο Σαμπάλα φάνηκε να μην κέρδισε την εμπιστοσύνη του κ. Πάους , υπέπεσε και σε πειθαρχικό παράπτωμα . Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Για την ΚΟΠ και τα όσα τραγικά παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα«Η Ανόρθωση ίσως να ήταν η πρώτη ομάδα που μίλησε τόσο ξεκάθαρα για την παραίτηση της ηγεσίας της ΚΟΠ. Βλέπουμε και τις αποκαλύψεις του ΣΙΓΜΑ με τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Είναι νοσηρές οι καταστάσεις και επικεφαλείς πρέπει να παραιτηθούν. Πλέον προκύπτουν ποινικές υποθέσεις για κάποιους. Κάποιοι να πάνε σπίτια τους και όσοι πρέπει στη φυλακή. Να μπουν νέοι άνθρωποι, φρέσκια μυαλά για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα