Ανόρθωση: Με τον συνήθη… ύποπτο

Διπλό αγώνα δρόμου κάνουν στην Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες. Από τη μια ο Τεχνικός Διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή προσπαθούν να κλείσουν παίκτες για να στελεχωθεί η ομάδα και από την άλλη η διοίκηση για να κλείσει τις εκκρεμότητες και να καταθέσει σήμερα ολοκληρωμένο τον φάκελο για τα κριτήρια ΟΥΕΦΑ.


Η προθεσμία λήγει σήμερα και μέχρι χθες υπήρχαν… μεγάλες τρύπες. Μέχρι την τελευταία ώρα οι παράγοντες

της βαρωσιώτικης ομάδας θα προσπαθήσουν να εξοφλήσουν κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να κατατεθεί στην ΚΟΠ πλήρης ο φάκελος και να αποτραπεί ο κίνδυνος τιμωρίας.
Η κινητοποίηση που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες απέφερε κάποια λεφτά στο ταμείο, αλλά όχι τόσα ώστε να καλυφθούν όλες οι εκκρεμότητες. Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση χρειαζόταν ποσό περίπου 700.000 ευρώ για να περάσει το κριτήρια. Εφόσον σήμερα, τελευταία μέρα, δεν βρεθεί όλο το ποσό τότε, μπροστά στον κίνδυνο να αρχίσει η ομάδα με αφαίρεση βαθμών το πρωτάθλημα, ο Χρίστος Πουλλαΐδης αναμένεται να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες.

Αναμένει απαντήσεις
Στο μεταξύ, σε αναμονή για απαντήσεις σε προτάσεις που έστειλε βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις στο ρόστερ και η προσπάθεια είναι όπως μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ολοκληρωθούν οι πλείστες εκκρεμότητες.

Ο νεαρός κίπερ Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ, θεωρείται κλειστός στην Ανόρθωση, με την οποία προπονείται, κι απομένει η επίσημη ανακοίνωσή του. Θα αποκτηθούν κι άλλοι νεαροί ταλαντούχοι Κύπριοι, ως επένδυση.

Στο μεταξύ, χθες λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Δημήτρη Οικονόμου. Όσον αφορά στον Κάλβο, ο οποίος έκλεισε στη Βέροια, μένει να στείλει υπογεγραμμένη τη συμφωνία για να βγει επίσημα το διαζύγιο.
Η δυσκολία που απομένει είναι ο Πελέ. Δεν δέχεται την πρόταση που του έγινε και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται προπονείται ατομικά.
* Είναι πολύ πιθανόν να μη γίνει επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Από εβδομάδας η δόση για Λαΐφη
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη βρέθηκε χθες στον Πειραιά για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του Λαΐφη στον Ολυμπιακό. Σημειώνουμε ότι, βάσει της συμφωνίας, η πρώτη δόση από τις 500.000 θα καταβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα