Ανόρθωση: Με το δεξί η ομάδα φούτσαλ (φώτος)

Με το δεξί κατάφερε να μπει στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης.

Η «Μεγάλη Κυρία» έφτασε στην πρώτη νίκη της χρονιάς η οποία προήλθε από ανατροπή επικρατώντας με 5-2 της ΕΝΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ανατροπή στο σκόρ έμελλε να έρθει η πρώτη νίκη της χρονιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ. Η ομάδα μας επικράτησε της ΕΝΠ με 2-5 αφού πρώτα ανέτρεψε το εις βάρος 1-0.

Ο

κ. Κυριάκου επέλεξε να αρχίσει τον αγώνα με τους Οδυσσέος, Τουμαζή, Κάρλος, Νενέ και Μάρτινς. Στο ξεκίνημα η Ανόρθωση είχε κάποιες καλες ευκαιρίες για να σκοράρει με καλύτερη το δοκάρι του Νενέ εντούτοις η ομάδα του Παραλιμνιύ ήταν αυτή που ανοιξε πρώτη το σκόρ. Το 1-0 ηταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δέυτερο μέρος η Ανόρθωση μπήκε δυνατά και δευτερόλεπτα μετά την σέντρα σκόραρε με τον Τουμαζή ο οποιός άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα. Η ομάδας μας εξαργύρωσε την υπεροχή της και με δεύτερο τέρμα απο τον Νενέ. Η ΕΝΠ προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα με την Ανόρθωση να αντεπιτίθεται με τον Μάρτινς να πετυχαίνει το 1-3. Απο εκει και πέρα τα πράγματα ήταν ευκολότερα για την Ανόρθωση αφού ο Νενέ εκανε το 1-4 με πέναλτι αφου η ΕΝΠ συμπλήρωσε τον απαγορευτικό αριθμό φάουλ. Στην συνέχεια η ΕΝΠ και αυτή με πέναλτι έκανε το 2-4. Το 2-5 ήρθε απο το Νενέ με πανέμορφο τρόπο, ο Βραζιλιάνος έκανε χατ- τρικ με ψαλιδάκι.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη 1/10/15 με τον Εθνικό Λατσιών εντός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα