Ανόρθωση: Με την Αλκή... δεν θα είναι πρεμιέρα

Κόντρα στην Αλκή οφείλει και πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Πάει για 2ο σερί παιχνίδι στο "Αμμόχωστος" αφού αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας και θέλει το αποτέλεσμα να είναι σαφώς καλύτερο από αυτό της πρεμιέρας.

Νίκη και μόνο νίκη το ζητούμενο, η οποία πρέπει να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, για να ανταποδώσει και στον κόσμο την εξαιρετική του παρουσία που είχε στην πρεμιέρα.

Οι φίλοι της ομάδας αγκάλιασαν τη νέα προσπάθεια,

το έδειξαν με την παρουσία τους στο «Αμμόχωστος», όμως θέλουν οι εμφανίσεις να είναι ανάλογες του εκτοπίσματος της Ανόρθωσης και οι οποίες θα συνδυάζονται με το καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Θα βρει ρυθμό…

Σαφώς και η απώλεια στην πρεμιέρα ενόχλησε την «Κυρία», όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι καταστροφική.

Ο Ρόνι Λέβι είχε τη δυνατότητα σ’ ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε, να δει τις αδυναμίες της ομάδα του και στο διάστημα της διακοπής θα μπορεί να τις διορθώσει.

Κυρίως μεσοεπιθετικά οι «κυανόλευκοι» είχαν προβλήματα αφού δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ και μεσοαμυντικά η πίεση που άσκησε η Σαλαμίνα έφερε ασυνεννοησία μεταξύ άμυνας και μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε όλα αυτά σε επίσημο αγώνα, εντόπισε τις αδυναμίες, τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας του και αναμένεται μέσα από τις προπονήσεις να τις βελτιώσει.

Εξάλλου η «Κυρία» διαθέτει ποιότητα, χρειάζεται να βρει ρυθμό και παράλληλα να δέσουν όλοι οι νεοφερμένοι μεταξύ τους για να μπορέσει να βγάλει αυτοματισμούς και ομοιογένεια στο παιχνίδι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα