Ανόρθωση: Λεπτομέρειες έμειναν για Ορλάντι

Ενδεχομένως εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αντρέα Ορλάντι από την Ανόρθωση. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την συνεργασία των δυο πλευρών έτσι ώστε να επέλθει η συμφωνία. Ο 31χρόνος Ισπανός ποδοσφαιριστής αν όλα κυλήσουν θετικά και φορέσει την φανέλα της «Κυρίας» θα προσθέσει ποιότητα και επιπλέον επιλογές στον Αντρέ Πάους.

Ο Αντρέα Ορλάντι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον άξονα ως επιτελικός μέσος ( ήταν στην λίστα για την θέση αυτή αλλά αποκτήθηκε ο Μαρτίνες) όσο και στο αριστερό άκρο

της μεσαίας γραμμής. Τα χαρακτηριστικά του είναι η κάθετη μπαλιά, η ασίστ και η δύναμη στο παιχνίδι του. Λόγω του ύψους του έχει πετύχει τέρματα με το κεφάλι ενώ δείχνει ότι έχει καλά χτυπήματα από φάουλ. Δεν χαρακτηρίζεται ως διεισδυτικός ποδοσφαιριστής και ούτε μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο η απόκτηση του δίνει περισσότερες επιλογές στον Αντρέ Πάους που σε σχέση με την περσινή χρονιά αρχίζει να αποκτά βάθος. Αυτό γιατί μέσο – επιθετικά θα έχει στα πλάνα του τους Κάλβο, Μαρτίνες, Ορλάντι, Μακρή, Αβραάμ, Εντλοβού και Φύτο Κωνσταντίνου. Έτσι ο Ολλανδός προπονητής κάλλιστα σε μια μακρά ποδοσφαιρική χρονιά να διαχειριστή με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα