Ανόρθωση: Κρίνονται πολλά αύριο για την «Κυρία»

Για την Ανόρθωση δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ο αυριανός με την Ομόνοια. Είναι αναμέτρηση που το τελικό της αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Το δυσκολότερο έργο για έξοδο στην Ευρώπη με βάση την σημερινή βαθμολογία το έχει η «Κυρία». Για να ανατραπούν τα εις βάρος της δεδομένα θα πρέπει αύριο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αφήνοντας τους πράσινους έναν βαθμό πίσω. Σε αντίθετη περίπτωση η διαφορά θα ανοίξει στους πέντε βαθμούς και δύσκολα να καλυφθεί.

Το να αγωνίζεται μια ομάδα έχοντας το άγχος και την πίεση για το αποτέλεσμα δεν είναι ο καλύτερος

οιωνός. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Νεόφυτου Λάρκου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παρουσιάσουν το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο έτσι ώστε το τελευταίο σφύριγμα να τους βρει να πανηγυρίζουν τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσει εντός στόχων. Όχι ότι με ήττα τελειώνουν τα πάντα, αλλά γίνεται δυσκολότερο το έργο.

Αγωνιστικά, δεδομένο είναι ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα προβεί σε αλλαγές καθώς οι Ορλάντι και Νούχου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα. Αν συνδυάσει κάποιος και την επιστροφή Μαϊσουράτζε τότε συμπεράνει ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κόπριβετς, Μούρα, Σβέχλεν, Χόλγκερσον, Βίκτορ, Λαϊφης, Μαϊσουράτζε, Μαρτίνες, Κάλβο, Αβραάμ και Γκονσάλβες φαντάζει το επικρατέστερο σχήμα της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα