Ανόρθωση: Κέρδισε το πρώτο στοίχημα

Η επιθυμία του Αντρέ Πάους ήταν να διατηρηθεί στην ομάδα καθώς πιστεύει πάρα πολύ στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Η επιθυμία της διοίκησης επίσης η ίδια. Είδαν όλοι στο πρόσωπο του τον επιθετικό εκείνο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Οι επιθυμίες αυτές έγιναν πράξη με την διοίκηση Χρήστου Πουλλαϊδη να έρχεται σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Ρίο Άβε για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε θετικά για την Ανόρθωση. Παράλληλα όμως συνεχίζονται οι επαφές και η μελέτη και άλλων επιθετικών. Στόχος είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας.

Κεφάλαιο Καμίνσκι
Το

δεύτερο μεγάλο στοίχημα της διοίκησης είναι ο Τόμας Καμίνσκι. Αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά η διοίκηση είχε ξεκινήσει επαφές με την ομάδα της Άντερλεχτ για την συνέχιση του δανεισμού του. Οι επαφές συνεχίζονται ωστόσο η απόφαση ανήκει στην Βελγική ομάδα. Ο Καμίνσκι θα ξεκινήσει προετοιμασία σε λίγες ημέρες με την Άντερλεχτ και μέσο των προπονήσεων θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει ή αν θα δοθεί δανεικός. Η ελπίδα της «Κυρίας» είναι να δοθεί δανεικός και μάλιστα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Πλησιάζει ο τεχνικός διευθυντής
Προς το τέλος του οδεύει το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ο Χρήστος Πουλλαϊδης αναμένεται εντός των ημερών να πάρει την τελική του απόφαση ώστε να ξεκινήσει τις τελικές του επαφές με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης έχει μια λίστα με τρία ονόματα

Keywords
Τυχαία Θέματα