Ανόρθωση: Ίδιος σχηματισμός ίσως και ίδια πρόσωπα

Ούτε υποτίμηση υπάρχει, ούτε εφησυχασμός. Όμως η Ανόρθωση στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας στο Αντ. Παπαδόπουλος έχει έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη. Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και σύνολο. Δυο ομάδες η πορεία τους ποτέ δεν είναι κοινή στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της «Κυρίας» ολοκληρώνεται αύριο με πρωϊνή προπόνηση. Στο απουσιολόγιο υπάρχει ένας και μοναδικός ποδοσφαιριστής, ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και υπολογίζεται προς το τέλος Σεπτεμβρίου να τεθεί στη

διάθεση του Αντρέ Πάους.

Ο σχηματισμός απέναντι στον Εθνικό αναμένεται ο ίδιος. Ενδεχομένως ο Αντρέ Πάους να αλλάξει πρόσωπα σε κάποιες θέσεις αν και αυτό συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μούρα και στο αριστερό άκρο ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας οι Χόλγκερσον και Λαϊφης. Στην μεσαία γραμμή ο Ζοάο Βίκτορ θα πλαισιωθεί από τον Αμπουρτζάνια αν και υπάρχουν πιθανότητες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Πελέ. Αν θα γίνει κάτι τέτοιο τότε ο Γεωργιανός θα μείνει στον πάγκο. Στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής ο Μακρής και στο αριστερό ο Αβραάμ. Ωστόσο δεν θα θεωρηθεί έκπληξη να αγωνιστεί αριστερά ο Ορλάντι. Επιτελικός μέσος ο Μαρτίνες και στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα