Ανόρθωση: Η άμυνα μπάζει!

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι η αμυντική συμπεριφορά της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια ευθύνεται για την ήττα.

Η «Κυρία» σε κάθε επίθεση του αντιπάλου έδειχνε χαμένη και θύμισε την αμυντική εικόνα του πρώτου γύρου. Δέχθηκε τρία τέρματα και μοιραία υπέστη ακόμα μια ήττα, η οποία δυσκολεύει το έργο της ομάδας για κατάληψη της 3ης θέσης.Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε στον πρώτο γύρο, όμως, με την πάροδο του χρόνου βελτιώθηκε αισθητά. Παρόλα αυτά, επανήλθε στη χειρότερη χρονικά περίοδο με αποτέλεσμα

η ομάδα να «προδοθεί» και να χάσει έδαφος.

Όσοι παρακολουθούν την Ανόρθωση, θα διαπίστωσαν ότι τον τελευταίο μήνα έχει… θέμα στην άμυνα και δυσκολεύεται αφάνταστα στο υψηλό πρέσινγκ του αντιπάλου.

Ξεκίνησε από το νικηφόρο παιγνίδι με τη Δόξα, το οποίο χαρακτηρίστηκε –τότε- από τα χειρότερα της ομάδας. Ο αντίπαλος έχασε ευκαιρίες και πέναλτι, όμως, ο Καμίνσκι κράτησε το μηδέν.

Ακολούθησε το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, με την ομάδα της «Αμμοχώστου» να παρουσιάζει εκ νέου αδυναμίες, τις οποίες πλήρωσε με ήττα 2-0.

Στο παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (για το πρωτάθλημα), υπήρξε κάποια βελτίωση αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποφευχθεί η ήττα.

Απέναντι στον Ερμή, η Ανόρθωση «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα. Παρά την «ανυπαρξία» του αντιπάλου, πάλι παρουσίασε κενά και δέχθηκε τέρμα.

Στο τελευταίο παιγνίδι με την Ομόνοια, η άμυνα έμπαζε από παντού και τα τρία τέρματα ήρθαν … φυσιολογικά. Χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, η ομάδα παρουσίασε τα συμπτώματα του πρώτου γύρου.Υπήρξαν και δυο αγώνες κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Κυρίως στον επαναληπτικό, η Ανόρθωση εμφανίστηκε και πάλι προβληματική. Σε κάθε επίθεση των γαλαζοκιτρίνων … μύριζε τέρμα και η ήττα ήταν αναπόφευκτη.

Το ζητούμενο πλέον είναι η άμεση βελτίωση. Ο κ. Πάους οφείλει να επαναφέρει την ηρεμία και τη συγκέντρωση στα αποδυτήρια προκειμένου η ομάδα να διορθώσει τα κακώς έχοντα και να διεκδικήσει τις πιθανότητες διάκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα