Ανόρθωση: Γλυκοκοιτάζει την τρίτη θέση

Γλυκιές ματιές στην τρίτη θέση της βαθμολογίας άρχισε να ρίχνει η Ανόρθωση. Είναι τέτοιο το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που της δίνει το δικαίωμα να φιλοδοξεί σε βαθμολογικό άλμα δύο θέσεων. Η «Κυρία» θα έχει, θεωρητικά, το πιο εύκολο παιχνίδι, κόντρα στον Ερμή ενώ θα έχουν προηγηθεί τα δύο μεγάλα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας και ΑΕΚ-Απόλλωνα.

Με ήττα της Ομόνοιας στο ντέρμπι «αιωνίων» και απώλειες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τότε μια

δική της νίκη επί του Ερμή περνά στην τρίτη θέση και ενώ θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Έχει φτάσει σε τέτοια φάση το πρωτάθλημα και είναι τέτοια και τα βαθμολογικά δεδομένα, που το αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός στις τάξεις της ομάδας, καθώς δεν θέλουν να πέσουν και αυτοί θύμα, όπως έπεσε και ο Απόλλωνας, κόντρα στον Ερμή. Το βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία, που θέλουν να εκμεταλλευτούν θετικά και τίποτα περισσότερο, καθώς υπάρχει ακόμη δρόμος, μέχρι την Ευρώπη.

Πάντως, είναι θετικό το γεγονός ότι η Ανόρθωση στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, θα βγει μόνο μια φορά εκτός Λάρνακας, για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, που θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στο γειτονικό «Αμμόχωστος» και εν συνεχεία (μετά το ΓΣΠ) που θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα κλείσει με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα