Ανόρθωση: Επείγει η απόκτηση μέσου

Η ολιγοήμερη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος για την Ανόρθωση δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Αμμοχώστου αφενός να βελτιώσει τον βαθμό ετοιμότητάς της, κι αφετέρου να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση -από πλευράς χρόνου- για τη συμπλήρωση του ρόστερ της.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να μην άρεσε η αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ, κυρίως για οικονομικούς λόγους, όμως επικεντρώνονται στα θετικά που απορρέουν από την εν λόγω

αναβολή.

Η απόκτηση μέσου με τα χαρακτηριστικά ενός «οκταριού» θεωρείται επιτακτική ανάγκη για την «Κυρία», κι ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού.

Η άρνηση της Νέας Σαλαμίνας να παραχωρήσει στη συμπολίτιδά της τον τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ υποχρεώνει τον τεχνικό διευθυντή των «κυανολεύκων» της Αμμόχωστου να συνεχίσει την αναζήτηση για πορτιέρο.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο ψάχνει για νεαρό κοινοτικό κάτω των 21 ετών ή Κύπριο τερματοφύλακα για να ενισχύσει το ρόστερ και η διοίκηση επιβεβαιώνει πως στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Δημήτρης Κατσιμήτρος του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο 19χρονος (γεννηθείς στις 12/06/97) υψηλόσωμος τερματοφύλακας των Πειραιωτών είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδος και η περίπτωσή του απασχολεί την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι ιθύνοντες της «Κυρίας» προσέγγισαν ήδη τον Σύλλογο του Πειραιά και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Δημήτρη Κατσιμήτρο.

Όλοι μέσα
Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης. Ο τραυματισμός του Πελέ στο φιλικό με τη Δόξα αποδείχθηκε επιπόλαιος. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθησυχαστικές και, ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Προσπάθειες για φιλικό
Ο Σύλλογος της Αμμοχώστου καταβάλλει προσπάθειες για τη διευθέτηση ενός φιλικού παιχνιδιού με ομάδα της Σούπερ Λιγκ, υπό την προϋπόθεση πως θα αναβληθεί η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Εφόσον αυτό δεν καταστεί εφικτό, η Ανόρθωση θα δώσει φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Β’ κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα