Ανόρθωση: Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε

Η Ανόρθωση έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε στο αποψινό παιγνίδι με την Αγία Νάπα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Κυρία» προηγήθηκε με 2-0 και φλέρταρε με το απόλυτο των βαθμών στο σπίτι της, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση και κατ’ επέκταση απρόσμενη ισοπαλία που την κατέβασε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά που ο Ντίνο Εντλοβού σκόραρε το έκτο τέρμα στο πρωτάθλημα και έδωσε προβάδισμα … ασφαλείας στην Ανόρθωση, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του αγώνα. Όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο είτε είναι μάγος, είτε ψεύδεται. Κι, όμως, η

διαφαινόμενη νίκη της «Κυρίας» άρχισε να ξεθωριάζει στο 53ο λεπτό, όταν δέχθηκε τη μείωση του σκορ. Αλλά και πάλι λίγοι θα προέβλεψαν την ισοφάριση. Για να συμβεί αυτό η ομάδα της Αμμοχώστου θα έπρεπε να δεχθεί ακόμα ένα τέρμα, δηλαδή δυο, όσα στα προηγούμενα πέντε παιγνίδια!

Έγινε, όμως, και τούτο! Ο Μακρής και ο Μαρτίνες απώλεσαν από δυο μεγάλες ευκαιρίες να το αποτρέψουν, αλλά για κακή τους τύχη δεν βρήκαν στόχο. Ειδικά οι φάσεις με τον διεθνή επιθετικό ήταν τεράστιες, σε δυο τετ α τετ, το τελευταίο με πίεση.

Συμβαίνουν και αυτά

Σαφώς και η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε αποτελεί … μυστήριο, κόντρα σε μια ομάδα χωρίς βαθμό (μέχρι σήμερα), αλλά οι εκπλήξεις συμβαίνουν και είναι για τούτο το λόγο που το ποδόσφαιρο είναι το πιο απρόβλεπτο και όμορφο άθλημα.

Το θέμα είναι να μην πάρει από κάτω την Ανόρθωση. Ο Αντρέ Πάους θα επιδιώξει να λύσει το γρίφο και να ανακαλύψει τι πήγε τόσο λάθος προκειμένου να το διορθώσει και να μην παρουσιαστούν εκ νέου τέτοια απρόοπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα