Ανόρθωση: Έδειξε χαρακτήρα και «αγκαλιάζει» την 6άδα

Η Ανόρθωση σ’ ένα ακόμα αγώνα έβγαλε χαρακτήρα στο παιχνίδι, απόδωσε καλό ποδόσφαιρο και κατέκτησε δίκαια άλλους τρεις βαθμούς με τους οποίους «αγκαλιάζει σε μεγάλο βαθμό την 6άδα.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές δεν αγχώθηκε, επιβλήθηκε κατά κράτος του Εθνικού, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες εκ των οποίων τέσσερις εξ αυτών τις μετέτρεψε σε γκολ.

Ο Αντρέ Άλβες σκόραρε ξανά αυτή την φορά χατ- τρικ, έφτασε τα 4 με την φανέλα της Ανόρθωσης, με την Κυρία να πετυχαίνει

την 4η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ήταν αποτελεσματική απέναντι σ’ ένα ιδιαίτερα ικανό αντίπαλο όπως είναι ο Εθνικός, τον οποίο περιόρισε σε παθητικό ρόλο δείχνοντας αρετές κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με πλαγιοκοπήσεις αλλά και με κάθετο παιχνίδι.

Έβγαλε αυτοπεποίθηση, είχε πάθος και θέληση στοιχεία που την οδήγησαν στην ανατροπή και τα οποία δεν είχε στο ξεκίνημα της περιόδου. Είχε τα ψυχικά αποθέματα και αυτό απορρέει από την υγεία που βγάζει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου η ομάδα μετά τις αλλαγές στην ομάδα και την διοικητική ηρεμία.

Με τη νίκη επί του Εθνικού έφτασε στους 35 βαθμούς και παρόλο που απομένουν άλλα δύο παιχνίδια μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας χρειάζεται μόλις μια νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά την 6η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα