Ανόρθωση: Έχει θέματα να λύσει ο Ισπανός

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΖ, η Ανόρθωση παρουσίασε και πάλι αρκετά προβλήματα. Αμυντική γραμμή η οποία χρειάζεται άμεσα να βελτιωθεί. Μεσαία γραμμή που πρέπει να ανεβάσει στροφές και επιθετική γραμμή που δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο.

Την Τετάρτη με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ σαφώς θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη αγωνιστικά έτσι ώστε να κυνηγήσει βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια ομάδα με αρκετή ποιότητα και πληθώρα ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηρίζεται δικαίως πολύ σημαντική αναμέτρηση. Αυτό

για δυο λόγους. Νίκη σε ντέρμπι έχει αρκετές θετικές συνέπειες. Στην ψυχολογία ειδικά. Οι τρεις βαθμοί να μειώσουν το χαμένο έδαφος των δυο ισοπαλιών στο πρωτάθλημα. Ο προβληματισμένος φίλαθλος κόσμος της ομάδας σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών από τους ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Πουτσε θα «ντοπαριστεί» ανακτώντας την χαμένη θετική ψυχολογία του.

Φυσικά το έργο του Ισπανού προπονητή δεν θα είναι και το πιο εύκολο. Απέναντι στην ΑΕΖ εντόπισε αρκετά λάθη που πρέπει να διορθώσει και χρόνος δεν υπάρχει. Επίσης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κολούνγκα και Σεού καθώς εγγράφηκαν μετά την 1η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα