Ανόρθωση: Απαντά σήμερα ο Τζέισον

Εντός της ημέρας ο Τζέισον Δημητρίου θα δώσει την απάντηση του στο κατά πόσο θα αποδεχτεί την πρόταση της Ανόρθωσης για ανανέωση της συνεργασίας του, ή εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός έχει στα χέρια του την βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση της «Κυρίας», ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και να είναι κοντά στην οικογένεια και τα παιδιά του. Θεωρείται όμως δύσκολο να βρει συμβόλαιο με τις οικονομικές απολαβές που του προσφέρει η Ανόρθωση, γι’ αυτό και τίποτα δεν αποκλείεται.


Στην Ανόρθωση βρίσκονται στο περίμενε και στην περίπτωση του Καμίνσκι. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμμετέχει στις προπονήσεις της Άντερλεχτ, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, και μάλιστα του φιλικό του Σαββάτου αγωνίστηκε ως βασικός. Ο ίδιος επιθυμεί να αγωνίζεται σε μία ομάδα που θα έχει γεμάτη σεζόν και αυτό είναι στα υπέρ της Ανόρθωσης, αφού στην Άντερλεχτ εάν μείνει θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας. Η Βελγική ομάδα ενημέρωσε ότι αρχές Ιουλίου θα ενημερώσει για τους ποδοσφαιριστές που θα δοθούν δανεικοί τη νέα περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα