Ανόρθωση: Αν ήταν πιο αποτελεσματική…

Η Ανόρθωση στα τελευταία δυο παιχνίδια με Δόξα και Αγία Νάπα δημιούργησε σωρεία ευκαιριών με τις οποίες μπορούσε να τελειώσει από πολύ νωρίς τα παιχνίδια, ωστόσο πέτυχε δυο γκολ σε κάθε παιχνίδι και μάλιστα έχασε και βαθμούς.

Με την Δόξα μπορούσε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό να σκοράρει, ενώ και στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Κάτι τέτοιο δεν το έπραξε ποτέ με αποτέλεσμα να πληρώσει τις χαμένες ευκαιρίες με γκολ

και μετά έτρεχε να το ανατρέψει, κάτι το οποίο κατάφερε. Με την Αγία Νάπα αν και προηγήθηκε νωρίς και πέτυχε και δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πλήρωσε τα αμυντικά λάθη αλλά και την έλλειψη αποτελεσματικότητας στον επιθετικό τομέα. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες προβληματίζουν τον Αντρέ Πάους ενόψει της συνέχειας.

Ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στα τελειώματα να αποτρέπουν από την Ανόρθωση περισσότερα γκολ τα οποία θα μπορούσαν να τελειώνουν από νωρίς τα παιχνίδια και να μην αρχίσει το άγχος να κυριεύει τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα ο Ολλανδός τεχνικός πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό τον τομέα αφού στα ντέρμπι δεν θα βρίσκει πλειάδα ευκαιριών και θα πρέπει σε αυτές που βρει να τις εκμεταλλευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα